Over ons

Wie zijn wij?

Onze langdurige ervaring hebben wij opgedaan binnen de commerciële dienstverlening, (incasso)advocatuur en deurwaarderskantoren. Klanten uit diverse branches hebben wij ondersteund en wij zagen hen nogal eens worstelen met het hanteren van een goed debiteurenbeleid, waardoor zij zelf in de problemen kwamen. Keer op keer bleek dat het op een juiste manier omgaan met debiteuren, resulteerde in een positief werkkapitaal.

Waar geloven wij in?

Het voeren van een goed debiteurenbeleid, oftewel ‘credit management’, is een proces dat het hele bedrijf aangaat en dat geborgd moet zijn. Om dat te kunnen bereiken, vinden wij het belangrijk om samen met u aandacht te besteden aan uw debiteurenportefeuille. Hierdoor zien, horen en voelen wij wat er binnen uw bedrijf leeft en speelt, welke cultuur er heerst en hoe er (in- en extern) wordt gecommuniceerd. Kortom, hoe er wordt omgegaan met uw klanten.
We kruipen als het ware in de huid van uw bedrijf. Belangrijk, want alleen dan krijgt u inzicht in zaken die goed gaan en waar verbeterpunten liggen. Daarnaast wordt het u duidelijk welk debiteurenbeleid het beste bij ùw bedrijf past.

Wat is ons doel?

Wij zijn van mening dat zeker nú, in tijden van crisis, het van ‘levensbelang’ is dat een bedrijf het debiteurenbeleid goed neerzet en uitvoert. Ons doel is het MKB hierbij te helpen op een persoonlijke en betrokken manier, opdat het debiteurenbeleid op maat gemaakt kan worden en tot uitvoering kan worden gebracht.

Wie is onze klant?

Wij richten ons met name op het MKB in allerlei branches: van groothandel in visproducten tot administratiekantoor.